Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ouders Lindsay Lohan eindelijk gescheiden

Shownieuws

De ouders van tieneridool Lindsay Lohan zijn eindelijk gescheiden. Lindsay heeft erg geleden onder het conflict tussen haar al tijden ruziënde ouders.

De ouders van tieneridool Lindsay Lohan zijn eindelijk gescheiden. Maandag kwamen beide partijen tot een overeenkomst. Welke voorwaarden er zijn gesteld is niet bekend, maar volgens de advocaten is iedereen tevreden. De ouders van Lindsay waren de afgelopen maanden veel in de publiciteit. Moeder Dina wilde scheiden, maar vader Michael stemde daar alleen in toe als hem een deel van zijn dochters inkomsten zou toekomen.

Lindsays 45-jarige vader Michael zegt uit te kijken naar 'het herstellen van mijn leven en de relatie met de kinderen'. Dina laat weten zegt dat zij en de kinderen 'ontzettend opgelucht' zijn dat dit hoofdstuk uit hun leven eindelijk kan worden afgesloten.

Het is bekend dat de 19-jarige Lohan erg te lijden heeft onder het conflict tussen haar ouders. In haar muziek komt ze er regelmatig op terug. Zo gaat het nummer 'Confessions of a broken heart' over een dochter die zich verlaten voelt door haar vader. Michael Lohan zit momenteel een gevangenisstraf uit van bijna twee jaar. In mei werd hij veroordeeld voor het rijden onder invloed.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen