Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Quinty is dol op showbizz-nieuws

Shownieuws

Quinty Trustfull is dol op showbizz-nieuws. Dinsdagavond presenteert ze vanaf 20.30 uur 'De 50 grootste showbizzgebeurtenissen van 2005' op SBS 6.

Quinty Trustfull is dol op showbizz-nieuws. "Ik weet niet wat het is. Maar het is lekker om je te verlekkeren aan al die pracht en praal", zegt ze dinsdag in Algemeen Dagblad. "Het is natuurlijk niet even diepzinnig allemaal, maar wel leuk." Trustfull presenteert dinsdagavond het programma 'De 50 grootste showbizzgebeurtenissen van 2005'.

De lijst van memorabele momenten is samengesteld door de redactie. Het publiek kon niet stemmen. Maar de volgorde is volgens Trustfull niet belangrijk. Het gaat om de mooie plaatjes. Zo is er aandacht voor het overlijden van prins Rainier van Monaco, de vrijspraak van Michael Jackson, de scheiding van Brad Pitt en Jennifer Aniston en de afgang van Glennis Grace bij het Europese Songfestival.

De beelden zijn grotendeels afkomstig uit het SBS-programma 'Shownieuws'. Ook het vermeende vreemdgaan van Youp van 't Hek passeert de revue. Het is niet Quinty's favoriete fragment. "Ik ben niet zo van de rellen. Ik ben meer van het leuke en gezellige", zegt de presentatrice. "Van koninklijke huwelijken kan ik echt genieten."

'De 50 grootste showbizzgebeurtenissen van 2005' is dinsdag vanaf 20.30 uur te zien op SBS 6. Het programma duurt twee uur.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen