Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Melissa Etheridge is voor legalisatie wiet

Shownieuws

Melissa Etheridge wil dat wiet legaal wordt in de VS. De zangeres zegt dat een joint voor haar 'de enige troost' was toen ze chemotherapie onderging.

Rockster Melissa Etheridge is voor de legalisatie van wiet in de Verenigde Staten. Dat meldt Contactmusic.com. De zangeres zegt dat een joint voor haar 'de enige troost' was tijdens haar chemotherapie. Inmiddels is Melissa genezen. Ze is de doktoren die haar aanspoorden de softdrug te gebruiken nog altijd dankbaar. "Het was het beste advies dat ik ooit heb gehad", zegt ze.

Vorig jaar oktober kondigde Etheridge aan haar tour in te korten omdat ze moest worden geopereerd aan borstkanker. De ziekte was in een vroeg stadium ontdekt, maar chemotherapie was onvermijdelijk. "Het roken van een joint bevrijdde me van de meeste symptomen", vertelt Melissa. "Ik vind het dus echt onbegrijpelijk dat dit land wietgebruik verbiedt als pijnstiller. Het moet worden gelegaliseerd voor medische doeleinden."

De Amerikaanse rockster kondigde onlangs aan snel een kind te willen met haar echtgenote, actrice Tammy Lynn Michaels. Ook bracht ze in oktober van dit jaar het album 'Greatest hits: the road less traveled' uit. Daarop staan grote hits zoals 'Like the way I do' en 'Somebody bring me some water'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen