Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gisele Bündchen nieuwe gezicht van Louis Vuitton

Shownieuws

Gisele Bündchen komt in de nieuwe campagne van Louis Vuitton. Het 25-jarige topmodel is voor de campagne gefotografeerd in een huis in Ibiza.

Gisele Bündchen komt in de nieuwe campagne van modemerk Louis Vuitton. Hoofdontwerper Marc Jacobs werkte eerder samen met beroemdheden als Scarlett Johansson en Jennifer Lopez. "We wilden deze keer een mode-icoon in plaats van een beroemdheid", vertelde Jacobs aan modeblad Vogue. "Ik vind Gisele zeker een icoon en ik denk dat de hele wereld haar herkent als Gisele."

Het 25-jarige topmodel is voor de campagne gefotografeerd in een huis in Ibiza door het bekende fotografenduo Mert Allas en Marcus Piggott. Ze fotografeerden Jennifer Lopez eerder voor Vuitton en maakten de coverfoto van haar laatste cd. Bündchen stond meerdere malen op covers van tijdschriften. Ook liep ze onder meer mee in de modeshows van het lingeriemerk Victoria's Secret en van modeontwerper Marc Jacobs. Het model had een verhouding met acteur Leonardo DiCaprio, maar de relatie werd dit jaar beëindigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen