Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Andrea Bocelli geeft voorproefje van nieuwe album

Shownieuws

De Italiaanse zanger Andrea Bocelli heeft tijdens een privé-concert in Las Vegas samples laten horen van zijn nieuwe album 'Amore'. Het komt in februari uit.

De Italiaanse zanger Andrea Bocelli heeft dit weekeinde tijdens een privé-concert samples laten horen van zijn nieuwe album. Bocelli gaf zaterdag op het Lake Las Vegas een meer vlak bij Las Vegas, een optreden op een drijvend podium. Het werd het 'Amore under the stars'-concert. Bocelli's nieuwe album 'Amore' komt in februari uit.

'Besame mucho' was het eerste liedje dat Bocelli liet horen. Daarmee werd meteen het thema van het nieuwe album duidelijk: liefde, liefde en liefde. Toch bracht de Toscaan een gevarieerd programma. Zo zong hij zijn eigen versie van Elvis Presleys 'Can't help falling in love'.

Bocelli is bekend van hits als 'Vivere' en 'Time to say goodbye', een duet met Sarah Brightman. Hij lijdt vanaf zijn geboorte aan de oogziekte glaucoom. Op 12-jarige leeftijd werd hij volledig blind na een ongeluk tijdens het voetballen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen