Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dutch Divas hebben last van roddels

Shownieuws

De Dutch Divas hebben 'last' van de roddels die recent zijn opgedoken. Volgens de dames is het 'complete onzin' dat het opnieuw niet tussen hen zou boteren.

De Dutch Divas, het trio dat bestaat uit Marga Bult, Sjoukje Smit en Justine Pelmelay, hebben 'last' van de roddels die recent zijn opgedoken. Diverse weekbladen schreven dat het niet botert tussen Justine en de andere twee diva's. Volgens het trio is dat 'complete onzin'. "We zitten vol in de promotie van onze nieuwe single 'Just one kiss' en dan begint het gezeur opnieuw", vertelt Marga Bult aan Novum Nieuws. "We hebben daar last van. Mensen gaan toch bellen met de vraag of het alweer over is met de diva's. We waren juist zo blij dat er weer rust in de tent was."

"Volgens mij willen de bladen gewoon dat het niet botert tussen ons", is de reactie van Sjoukje. "Ik vind het hartstikke vervelend en er is ook geen sprake van hoor en wederhoor geweest", vult Justine haar collega aan. Zangeres Justine werd in maart gekozen door Marga en Sjoukje als vervangster van Sandra Reemer. Omdat onenigheid was ontstaan tussen Reemer en de andere dames stapte zij met ruzie uit de groep.

De ruzie werd destijds breed uitgemeten in de media. Voormalig 'Dutch Diva' Sandra Reemer haalde vorige week in een interview opnieuw uit naar de dames. Reemer liet weten niet meer te willen praten over haar Dutch Divas-verleden omdat de groep 'over haar rug' al genoeg aandacht had gekregen. Die uitspraak is 'niet goed' gevallen bij Marga en Sjoukje. "We zijn al een tijdje gestopt met reageren", zegt Marga. "Maar als ik dan laatst de uitspraak van haar in Weekend lees, denk ik: mevrouw Reemer, wat verbeeld jij je toch?"

De nieuwe single van de Dutch Divas werd vorig jaar geschreven door Frans Smit, de man van Sjoukje. Frans overleed in juni aan darmkanker. Producer John Dirne heeft ervoor gekozen om 'Just one kiss' uit te brengen op single. "Ik vind het heel fijn dat onze producer dit nummer van Frans heeft uitgekozen", vertelt Sjoukje. "Toen ik hoorde dat het dit nummer werd, ben ik met een flesje bier naar de foto van Frans gelopen en toen zei ik: yes, hij is erdoor."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen