Kies je favoriete radiostation

Dossiers

EliZe is 'babe van het jaar'

Shownieuws

Zangeres EliZe is de populairste babe van Nederland. Ze kreeg 55 procent van de stemmen in de finale van 'Battle of the babes' en versloeg Chantal Janzen.

Zangeres EliZe is de populairste babe van Nederland. Ze kreeg 55 procent van de stemmen in de finale van 'Battle of the babes'. Ze won van titelverdedigster Chantal Janzen. Katja Schuurman en Bridget Maasland vielen in de kwartfinale af.

EliZe is een nieuwkomer in de competitie, die dit jaar voor de derde keer werd gehouden. Dat ze doorstootte naar de finale kwam voor haar als een verassing. "Helemaal te gek! Er staan zoveel mooie vrouwen in die lijst, ik snap er niks van dat ik nu bovenaan sta." EliZe zegt zelf ook te hebben gestemd. Niet op zichzelf, maar op Katja. "Katja was mijn favoriet, die vind ik erg leuk. Ik had ook niet verwacht dat ik zou winnen van Chantal. Die is supermooi, echt een oer-Hollandse schoonheid."

Geïnteresseerden konden sinds eind oktober hun stem uitbrengen op 64 bekende vrouwen, onder wie Renate Verbaan, Hannah Verboom en Ellen ten Damme. In een afvalrace van zes ronden kwamen Chantal en EliZe als finalisten uit de bus. Volgens de site die de verkiezing organiseerde, zijn er 109 duizend stemmen uitgebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen