Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Extra jubileumconcert Rowwen Hèze

Shownieuws

Rowwen Hèze geeft op 11 februari een extra concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De band viert dit jaar zijn twintigjarig bestaan.

Rowwen Hèze geeft op 11 februari een extra concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De band, die dit jaar zijn twintigjarig bestaan viert, zou het jubileumjaar op 10 februari afsluiten met een eenmalig concert in de muziekhal. Wegens grote belangstelling van de fans is daar een extra avond aan toegevoegd.

"Opnieuw vergezeld van enkele bijzondere muzikale vrienden zal de band ook dan vlammen", belooft de site van de band in het bericht over het extra concert. Op de avond worden de grootste Rowwen Hèze-hits van de afgelopen twintig jaar ten gehore gebracht.

Eerder vertelde drummer Martin van Rongen aan Novum Nieuws dat de neuzen van de bandleden na twintig jaar nog steeds dezelfde kant op staan. "Het is geven en nemen, eigenlijk net zoiets als trouwen", zei hij. "Natuurlijk zijn er wel eens ruzietjes en meningsverschillen. Dat lossen we niet op door een echtscheiding aan te vragen, maar juist door te verdragen en te overleggen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen