Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Monroe waarschuwde Collins voor Hollywood

Shownieuws

Het ultieme Holywood slachtoffer Marilyn Monroe heeft de 72-jarige Britse actrice Joan Collins gewaarschuwd voor de donkere kant van de showbizz.

Het ultieme Hollywood slachtoffer Marilyn Monroe heeft Joan Collins gewaarschuwd voor de donkere kant van de showbizz. Dat meldt de website contactmusic. Collins ontmoette Monroe toen ze in de twintig was in het huis van Grace Kelly. "Ze vroeg me wat ik deed en ik zei dat ik net een filmcontract had ondertekend", vertelt Joan. "Ze waarschuwde me met de woorden: wees voorzichtig, er zijn wolven daarbuiten."

De 72-jarige Collins vond Marilyn een 'gewoon meisje'. "Niets om over naar huis te schrijven", zegt de voormalig 'Dynasty'-actrice. "Mooi, met blauwe ogen, maar je moest haar van dichtbij bekijken om te zien dat ze echt mooi was."

Collins werd in 1981 bekend bij het grote publiek door haar rol als Alexis Carrington Colby in de Amerikaanse serie Dynasty. De Britse actrice speelde verder in films als 'The clandestine marriage' (1999) en 'The Flinstones in viva Rock Vegas' (2000). Collins speelde ook een rol naast Linda de Mol in de Nederlandse film 'Ellis in glamourland' (2004).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen