Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bling bling thema Toppers-concert

Shownieuws

Bling bling is het thema van het nieuwe Toppers-concert dat Gerard Joling, Gordon en René Froger 27-05 in Amsterdam ArenA geven.

Bling bling thema Toppers-concert

Bling bling is het thema van het nieuwe Toppers-concert dat Gerard Joling, Gordon en René Froger volgend jaar op 27 mei in de Amsterdam ArenA geven. "Het wordt een feest in de bling-blingstijl", vertelt Froger. "We gaan naar Las Vegas om ideeën op te doen", vult Gordon zijn collega aan. "Het gaat erom dat het één groot meezingfeest wordt", zegt Joling. "Mensen moeten de deur uit gaan en zeggen: 'Wow, we hebben een superavond gehad'."

Diverse gast-artiesten maken tijdens de show hun opwachting. Welke gasten ze hebben uitgenodigd is nog niet bekend. "We zijn erover aan het praten en over aan het nadenken", zegt Gerard. De zogenoemde Hollandse glamourdiva's Conny Breukhoven en Patricia Paay staan hoog op de lijst. "Dat zou een leuk idee zijn, maar ik denk niet dat dit gaat lukken", roept Joling. "Misschien kunnen we ze met 'echte boter' weer bij elkaar brengen", vult Gordon grappend aan.

De heren ontvingen donderdag uit handen van Sinterklaas ook een award voor de verkoop van meer dan veertigduizend exemplaren van zowel de cd als de dvd van 'Toppers in concert 2005'. Over het repertoire voor het volgende concert maakt het trio zich niet druk. "We hebben zo verschrikkelijk veel ideeën laten liggen", legt Froger uit. "De show duurt twee à drie uur, maar we hadden ideeën voor wel vijf dagen."

Gerard, Gordon en René vieren dit jaar, met vijftig fans, ook een vroege kerst in de sneeuw. Begin december vertrekken de toppers voor het Talpa-tv-programma 'Toppers in de sneeuw' naar Oostenrijk. Daar nemen ze de rol van reisleider op zich. "De heren krijgen skiles", roept Froger lachend. "En René gaat met een theeblad naar beneden, de berg af", reageert Joling.

De fans worden volgens de heren compleet in de watten gelegd tijdens de show. "We gaan spelletjes met ze doen, zoals een sneeuwballengevecht en sneeuwpoppen maken", legt Gordon uit. "We gaan ook zingen, natuurlijk. Ik heb zelfs een speciaal Mariah Carey-pakje laten maken", grapt de zanger. Joling, gierend van het lachen: "Als het ook haar maat is, weten we in ieder geval zeker dat je er niet in past."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen