Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Black Eyed Peas houdt visueel dagboek bij

Shownieuws

De Black Eyed Peas vormen de eerste band ter wereld die een visueel dagboek bijhoudt van zijn tournee, op zijn website via de mobiele telefoon.

De Black Eyed Peas vormen de eerste band ter wereld die een visueel dagboek bijhoudt van zijn tournee, op zijn website via de mobiele telefoon. De band neemt in Europa beelden van achter de schermen op met een camera in de mobiele telefoon en verzendt deze naar de website. De opnamen staan binnen vijftien minuten op internet. De opnamen staan binnen vijftien minuten op internet. De fans kunnen de beelden gratis bekijken.

De telefoonvideotechniek wordt mogelijk gemaakt door de 3G (derde generatie) videotelefoons, VideoCall2Web genaamd. De techniek is ontwikkeld door het Europese bedrijf IceMobile. "Het is wonderbaarlijk wat men tegenwoordig allemaal kan met techniek", zegt Will.i.am van de Black Eyed Peas. "De VideoCall2Web maakt het mogelijk om dichter bij alle fans wereldwijd te komen. Het is te gek."

De Europese tournee van de Black Eyed Peas begint donderdag in Brussel. De Amerikaanse band komt niet naar Nederland voor een optreden. De groep is bekend van nummers zoals 'Where is the love' en 'Don't phunk with my heart'. De band staat momenteel met het lied 'My humps' op nummer acht in de Mega Top 50.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen