Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jerry Hall in campagne erectieproblemen

Shownieuws

Model Jerry Hall is het nieuwe gezicht in een campagne over erectieproblemen. De ex-vrouw van rockzanger Mick Jagger is de zegsvrouw voor Bayer Healthcare.

Model Jerry Hall is het nieuwe gezicht in een campagne over erectieproblemen. De ex-vrouw van rockzanger Mick Jagger is de zegsvrouw voor Bayer Healthcare, dat medicijnen maakt voor impotentie. Ze gaat onder de titel 'Strike Up A Conversation' mannen aanmoedigen om meer open te zijn over dit soort problemen, meldt het Engelse dagblad The Sun.

"Ik heb altijd geloofd dat aantrekkelijkheid en relaties niets te maken hebben met leeftijd. In feite worden relaties alleen maar sterker naarmate we ouder worden", zegt Jerry Hall. "Een gezond liefdesleven is niet alleen maar voor 20- en 30-jarigen, maar het is belangrijk voor alle leeftijden. Er is mogelijk een gesprek met je dokter of partner voor nodig, maar het is nooit te laat om het beste uit je liefdesleven te halen."

Volgens een woordvoerder van Bayer Healthcare is Hall de perfecte woordvoerster voor de campagne. "Ze is een wereldwijd icoon met een open en zekere benadering van seks en relaties."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen