Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eeuwige Big Brother stopt in Duitsland

Shownieuws

De Duitse versie van Big Brother 'Das Dorf' wordt in februari gestaakt. Minder dan een jaar na de start stopt de Duitse zender RTL 2 met het programma.

De Duitse versie van 'Big Brother Das Dorf'wordt in februari gestaakt. Minder dan een jaar na de start stopt de Duitse zender RTL 2 met het programma vanwege slechte kijkcijfers. In het programma zouden deelnemers jarenlang worden gevolgd.

Das Dorf moest de langstlopende Big Brother-versie ooit worden, geproduceerd door Endemol Duitsland. Camera's op de hoek van de straat en in verschillende kamers zouden bewoners van het dorp tientallen jaren vastleggen. In de ongelimiteerde versie van Big Brother zouden de deelnemers kunnen trouwen en kinderen krijgen, scheiden en sterven.

Omdat de eerste maanden te weinig gebeurde in het dorp, bleven de kijkcijfers achter. De makers probeerden meer kijkers te trekken door veel seks in het programma te stoppen, maar ook dat mocht niet baten, meldt SBS Shownieuws. De laatste aflevering van 'Das Dorf' is op 26 februari.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen