Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tv-kok Van Veen breekt met vriendin

Shownieuws

Tv-kok Rudolph van Veen heeft na vier jaar gebroken met zijn vriendin Simone. Van Veen zegt dat zij toch niet zijn grote liefde bleek te zijn.

Tv-kok Rudolph van Veen heeft na vier jaar gebroken met zijn vriendin Simone. Van Veen zegt dat zij toch niet zijn grote liefde bleek te zijn. De kok ontkent dat ze uit elkaar zijn gegaan, omdat Simone kinderen wilde en hij niet.

"Ik sta inderdaad niet te popelen om weer vader te worden, maar Simone was gewoon niet mijn grote liefde", zegt hij woensdag tegen SBS Shownieuws. Hij heeft al een dochter uit een eerder huwelijk. Rudolph en Simone waren jarenlang vrienden voordat ze een relatie kregen. Ze hopen vrienden te blijven, zegt Van Veen. "De vriendschap is me heel wat waard en daar heb ik voor gevochten."

Rudolph van Veen is bekend van de RTL4-show Life & Cooking met Carlo Boszhard en Irene Moors. Aan dat programma werkte hij mee tot dit seizoen. Tegenwoordig heeft hij het eigen programma Food & Fit op RTL7. Ook schreef hij het kookboek 'Samen koken'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen