Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jochem van Gelder is geen 'Bill Cosby-type'

Shownieuws

Jochem van Gelder is geen 'Bill Cosby-type', het beeld van een vader dat hij voor ogen had. Hij heeft op het gebied van opvoeden nog wel wat te leren.

Presentator Jochem van Gelder is geen 'Bill Cosby-type', het beeld van een vader dat hij vroeger voor ogen had. Van Gelder maakt televisieprogramma's met kinderen, maar heeft volgens eigen zeggen op het gebied van opvoeden nog wel het een en ander te leren. "Je zou het niet denken, maar ik heb niet altijd de handigheid om slim met mijn kinderen om te gaan", zegt de presentator in een interview met de Avrobode.

Ook qua presenteren denkt Jochem nog veel te kunnen leren. "Ik ben op journalistiek gebied vrij matig en ik heb bovendien een slecht geheugen", meent Van Gelder. Hij ziet de Televizier-ster die hij dit jaar won dan ook als een 'sympathikiteitsprijs'. "Mensen vinden mij een sympathieke kerel en gunnen mij daarom die prijs."

Jochem van Gelder presenteert 'Praatjesmakers', een programma met kinderen voor volwassenen. Op tweede kerstdag is er een kerstspecial van het programma. Maandag presenteert Jochem het eenmalige programma 'Stuif-es-Sint', waarmee een 'langgekoesterde wens' in vervulling gaat. "Stiekem hoop ik dat 'Stuif-es-Sint' zo'n succes wordt, dat het straks wekelijks terugkeert."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen