Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson aangeklaagd voor drugssmokkel

Shownieuws

Michael Jackson wordt aangeklaagd voor drugssmokkel. De Amerikaanse zanger zou pillen vervoeren van California naar Bahrain.

Michael Jackson wordt aangeklaagd voor drugssmokkel. De zanger zou pillen vervoeren van California naar Bahrain, waar hij momenteel woont. Er zijn sporen van cocaïne gevonden in zijn ondergoed, meldt The Sun.

De politie gaat nu verklaringen van oud-medewerkers van de zanger onderzoeken. Jackson zou verslaafd zijn aan anti-depressiva en cocaïne. De zanger zou dagelijks tot veertig pillen slikken.

Officier van justitie Tom Sneddon klaagt Jackson aan voor drugssmokkel. De zanger wordt beschuldigd van het bestellen van pillen onder valse namen. Sneddon heeft tijdens het proces waarbij Jackson in de zomer terechtstond voor seksueel misbruik van minderjarigen ook al beschuldigingen in deze richting geuit. Een woordvoerder van Jackson zegt dat de aanklager er nog steeds op uit is om hem te veroordelen. Als de zanger beschuldigd wordt, hangt hem een gevangenisstraf van twintig jaar boven zijn hoofd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen