Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Julia Roberts nog altijd het best betaald

Shownieuws

Julia Roberts is nog altijd de best betaalde actrice van Hollywood. De moeder van een tweeling verdient ongeveer zeventien miljoen euro per film.

Julia Roberts is nog altijd de best betaalde actrice van Hollywood. De 38-jarige Roberts onderbrak onlangs haar carrière om te bevallen van een tweeling. Volgens Hollywood Reporters lijst van machtigste vrouwen in entertainmentland is ze per film goed voor zeventien miljoen euro. Daarmee staat laat ze actrices als Cameron Diaz (op 6), Jodie Foster (op 7) en Renee Zellweger (op 5) ruim achter zich.

Op de tweede en derde plaats in de lijst staan Nicole Kidman en Reese Witherspoon. Zij krijgen ongeveer vijftien miljoen euro per film. Drew Barrymore staat met een salaris van 12,7 miljoen op 4.

Roberts is de eerste actrice die het haalt bij het salaris van een acteur als Tom Cruise. In 2001 kreeg ze voor haar rol in 'Erin Brokovich' voor het eerst zo'n zeventien miljoen. Die rol was eveneens goed voor een Oscar voor beste actrice.

In november vorig jaar beviel Julia van Phinnaeus en Hazel, die ze met cameraman Danny Moder kreeg. 'Ocean's twelve' was de laatste film waarin ze te zien was. In april volgend jaar pakt ze haar carrière weer op. Ze speelt dan in een voorstelling op Broadway, genaamd 'Three days of rain'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen