Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Susan Visser vindt het stoer om 40 te zijn

Shownieuws

'Gooische vrouwen'-actrice Susan Visser vindt het stoer om 40 te zijn. "Het leven is zoveel prettiger geworden. En het kan alleen maar mooier worden."

'Gooische vrouwen'-actrice Susan Visser vindt het stoer om 40 te zijn. "Het leven is zoveel prettiger geworden. En het kan alleen maar mooier worden", zegt ze in een interview met Televizier. "Ouder worden vind ik helemaal niet erg. Laat maar komen." Visser is vooral tevreden met haar twee kinderen, Saïda en Aaron, en haar vriend, de acteur Roef Ragas.

Met Ragas is Susan al vijftien jaar samen. Hun eerste ontmoeting noemt ze 'pure lust op het eerste gezicht'. Hoewel Visser een vriend had toen ze elkaar leerden kennen en ze niet wist of Roef een 'blijvertje' was, durft ze nu te zeggen dat hij haar grote liefde is. "We vullen elkaar enorm aan. Roef heeft het hart op de tong, terwijl ik juist een binnenvetter ben. Maar we begrijpen elkaar heel goed."

Op het moment heeft Visser het erg druk met de opnamen van 'Gooische vrouwen'. In de serie speelt ze kunstenares en mannenverslindster Anouk. Haar yoga-opleiding staat op een laag pitje. "Maar het is de bedoeling het straks weer op te pakken", zegt ze. "Want yoga is een goede tegenhanger voor het hectische acteren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen