Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rachel Hazes klaagt Privé aan

Shownieuws

Hazes is in een kort geding verwikkeld met Privé. Het gaat om een interview van het tijdschrift met John de Wolf onder de kop 'Rachel kost mij mijn huwelijk'.

Rachel Hazes heeft een kort geding aangespannen tegen het weekblad Privé. Het tijdschrift publiceerde vorige week een interview met voormalig voetballer John de Wolf onder de kop 'Rachel kost mij mijn huwelijk'. Hazes vindt de kop misleidend. Dat meldt het televisieprogramma RTL Boulevard dinsdag.

De geruchten gaan dat Hazes een relatie heeft gehad met de ex-voetballer. De Wolf ontkent dit in het interview, maar verklaart dat zijn huwelijk door de geruchten op de klippen is gelopen.

Hazes vindt dat de kop boven het interview haar naam schaadt. Rachel zegt De Wolf 'nauwelijks' te kennen. "Toen ik 12 jaar was, zat ik bij zijn vrouw op dansles", vertelt Hazes. "John de Wolf ken ik verder echt niet. Als ik ooit één keer in mijn leven gedag heb gezegd tegen De Wolf, dan is dat veel."

Rachel eist 7.500 euro schadevergoeding van het weekblad, meldt het televisieprogramma. Het geld zou ze schenken aan een goed doel. De uitspraak van het kort geding is volgende week donderdag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen