Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moors en Monteiro terug uit VS

Shownieuws

Irene Moors en Antje Monteiro hebben in de VS gerepeteerd voor hun hoofdrol van muzieklerares in de voorstelling 'Iedereen maakt muziek in Sesamstraat'.

Irene Moors en Antje Monteiro hebben in de Verenigde Staten gerepeteerd voor hun gedeelde hoofdrol van muzieklerares in de voorstelling 'Iedereen maakt muziek in Sesamstraat'. Binnen drie dagen moesten ze de choreografie van de show onder de knie krijgen. "Het is een beetje kort, maar het is Antje en mij aardig gelukt", zegt Irene dinsdag in het televisieprogramma Shownieuws.

Volgens Moors zit de basis van de danspasjes 'er nu goed in'. "In Nederland moeten we het nog beter maken." De dames hebben inspiratie opgedaan in Minneapolis. "Het is zo leuk als je zo ineens tegenover de figuren van 'Sesamstraat' staat", vertelt Moors. "Dat geeft echt een kick."

Ter gelegenheid van het 30-jarig televisiejubileum van 'Sesamstraat' zijn Moors en Monteiro en de bewoners van de beroemde straat vanaf 21 december te zien in diverse theaters in Nederland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen