Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Coole Piet bezorgt Madonna concurrentie

Shownieuws

Coole Piet bezorgt Madonna hevige concurrentie. Zij staat op de eerste plaats van de Mega Top 100, hij op de tweede met 'De streken van tante Toets'.

Coole Piet bezorgt Madonna hevige concurrentie. Zij staat op de eerste plaats van de Mega Top 100, hij op de tweede met 'De streken van tante Toets'. Piet lost Madonna graag af. "Het zou wel heel erg cool zijn als dit gebeurt", roept hij. "Dat had Madonna nooit verwacht, dat ze ooit verslagen zou worden door een Zwarte Piet."

Coole Piet is dagelijks met Test Piet, Muziek Piet en Prof Piet te zien in het tv-programma 'De club van Sinterklaas' op tv-station Jetix. Juist op 5 december wordt bekend of Coole Piet Madonna heeft verslagen.

De Pieten lopen de hele dag te zingen, maar Sinterklaas heeft volgens Coole Piet nog niet geklaagd over geluidsoverlast. "Nee, Sinterklaas heeft een eigen kamer, heel ver weg van onze ruimte. Dus wij kunnen lekker lawaai maken."

Een duetje met de Sint zit er volgens Piet niet in. "Sinterklaas vindt het niet zo heel leuk om zelf te zingen en bovendien heeft ie ooit al een duet opgenomen met Jochem van Gelder, dus dat is niet echt origineel meer."

De komende dagen treedt Coole Piet nog op in de Kids Top 20 en in Top of the Pops. Ook moet hij zijn single en album signeren bij verschillende grote cd-zaken in Nederland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen