Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Meeuwis ambassadeur van Meeús

Shownieuws

Zanger Guus Meeuwis wordt ambassadeur van verzekeraar en hypotheekverstrekker Meeús. Hij speelt onder meer in een landelijke campagne van het bedrijf.

Zanger Guus Meeuwis wordt ambassadeur van verzekeraar en hypotheekverstrekker Meeús. Hij speelt in een landelijke campagne die het bedrijf meer bekendheid moet bezorgen. In de radiocommercials waarin Meeuwis te horen is, staat spraakverwarring centraal. Guus wordt opgebeld door mensen die niet hem, maar Meeús moeten hebben.

"Waar zij tegenaan liepen, was dat de naam van het bedrijf als Meeuwis, mijn achternaam, werd uitgesproken. Ik was dus niet zo'n onlogische keus. En na een vriendschappelijk gesprek kan ik wel zeggen dat het een bedrijf is dat bij mij past. Daarom gaan wij voor een langere periode samenwerken. Meeús komt ook nog eens uit dezelfde regio", vertelt Brabander Guus aan Novum Nieuws.

In de toekomst treedt de zanger op allerlei andere manieren op als ambassadeur van Meeús. "We zijn nu net begonnen aan de naamsbekendheidcampagne en van daaruit wordt verder gedacht, maar er zijn nog geen concrete plannen", zegt Meeuwis. De campagne werd bedacht door reclamebureau The Communication Company uit Breda.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen