Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick Lachey opnieuw pas getrouwd

Shownieuws

Nick Lachey wordt wederom een een pas getrouwde man, ditmaal in een televisiepilot. Lachey kruipt in de pilot in de huid van een pas getrouwde honkballer.

Zanger en acteur Nick Lachey wordt wederom een pas getrouwde man, ditmaal in een televisiepilot. Lachey gaat de rol vertolken van een pas getrouwde honkballer. Dit maakte een een Amerikaanse omroep maandag bekend. Scriptschrijver Danny Jacobson, die medeverantwoordelijk was voor het script van de komedieserie 'Mad about you', gaat de proefaflevering schrijven.

Nick Lachey maakte vorige week samen met Jessica Simpson bekend dat ze na een huwelijk van drie jaar van elkaar gaan scheiden. Ze hadden hun eigen realityserie op MTV, 'Newslyweds: Nick & Jessica', waarin het getrouwde stel gevolgd werd.

Lachey verscheen al eerder in televisieseries. Hij maakte zijn opwachting in de series 'American dreams' en 'I'm with her'. Ook was hij te zien in de film 'The hard easy'. De 32-jarige Lachey werd bekend als zanger in de boyband 98 Degrees. De opnamen van de pilot starten in april.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen