Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Winnaars salsawedstrijd dansen mee met Ruth Jacott

Shownieuws

Ruth Jacott organiseert een salsawedstrijd. De twee winnende koppels mogen meedansen tijdens de laatste twee shows van de tournee van de 45-jarige zangeres.

Zangeres Ruth Jacott organiseert een salsadanswedstrijd. De twee koppels die op 12 februari als winnaars uit de bus komen, mogen meedansen tijdens de laatste twee shows van de theatertournee van de zangeres in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De jury bestaat uit professionele salsadansers.

De 45-jarige Jacott begint op 9 december in Den Bosch aan haar theatertournee, 'A touch of Latin'. Ter voorbereiding van de show volgt Ruth volgens haar management al anderhalf jaar Spaanse les. Ook doet ze aan salsadansen, wat 'prima gaat'. In 'A touch of Latin' zingt Jacott niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Spaans en Portugees. "Ruth wilde altijd al heel graag een swingende, latinoshow neerzetten", zegt een medewerker van het management.

De laatste twee optredens vinden plaats op 3 en 4 maart. Iedereen kan zich aanmelden voor de danswedstrijd. Naast de theatertoer komt Ruth Jacott met een nieuw album. Het is nog niet bekend wanneer het album uitkomt, maar er zijn al opnamen gemaakt in de Amerikaanse stad Miami.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen