Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Arquette speelt chagrijn in nieuwe komedie

Shownieuws

Acteur David Arquette wordt de ster van een nieuwe komedieserie. Samen met zijn vrouw Courtney Cox en schrijver en werkt hij momenteel aan het script.

Acteur David Arquette wordt de ster van een nieuwe komedieserie waarvan de naam nog niet bekend is. Samen met zijn vrouw Courtney Cox en schrijver en producent Jeremy Stevens werkt hij aan het script. Dat meldt The Hollywood Reporter maandag. De Amerikaanse zender ABC zegt show te willen uitzenden.

De komedieserie gaat over een chagrijnige privé-detective, die wordt gespeeld door Arquette. Zijn leven komt op zijn kop komt te staan als zijn ex-vrouw en 10-jarige zoon na acht jaar terugverhuizen naar de stad waar hij woont.

Arquette, onder meer bekend van de 'Scream'-films, is binnenkort te zien in Robert Rodriquezs 3D-film 'The adventures of Sharkboy & Lavagirl' en 'The Darwin awards'. Deze gaat draaien op het Sundance Film Festival. Producent Stevens sleepte twee keer de Emmy voor beste komedie in de wacht voor de serie 'Everybody loves Raymond'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen