Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Harry Potter blijft hit in de VS

Shownieuws

'Harry Potter and the goblet of fire' staat ook na zijn tweede weekend in op de eerste plaats in de boxoffice. De film bracht 54,9 miljoen dollar op.

'Harry Potter and the goblet of fire' staat ook na zijn tweede weekeinde op de eerste plaats in de Amerikaanse box office. De film over de avonturen van de tovenaarsleerling bracht 54,9 miljoen dollar (bijna 47 miljoen euro) in het laatje. De vierde Harry Potter-film heeft in de tien dagen dat hij draait totaal 201,1 miljoen dollar (ruim 171,5 miljoen euro) opgebracht in de Verenigde Staten.

De tweede plek in de box office wordt bezet door 'Walk the line'. De biografie over Johnny Cash, met in de hoofdrollen Joaquin Phoenix en Reese Witherspoon, was goed voor 19,7 miljoen dollar (bijna zeventien miljoen euro).

De derde plaats is voor 'Yours, mine & ours', met een opbrengst van 17,5 miljoen dollar (bijna vijftien miljoen euro). De romantische komedie vertelt het verhaal van een weduwe en een weduwnaar die verliefd worden en in het huwelijk treden, tot ongenoegen van hun kinderen. De personages van de twee echtelieden worden vertolkt door Dennis Quaid en Rene Russo.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen