Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Robbie Williams heeft jeugdliefde gedumpt'

Shownieuws

Robbie Williams heeft zijn jeugdliefde overgehaald om samen in Californië te gaan wonen. Volgens de ex-vriendin heeft Robbie haar na vijf dagen gedumpt.

Robbie Williams zou zijn jeugdliefde Rachel Gilson hebben overgehaald om met hem een nieuw leven te beginnen in Californië, maar na vijf dagen zou de superster haar hebben gedumpt. "Wij zijn twee mensen die samen zouden moeten zijn, maar we komen er gewoon niet uit", zegt ex-vriendin Gilson zondag tegen de Britse krant Sunday Mirror.

De vrouw wordt in een autobiografie van Robbie omschreven als 'de enige en echte liefde van zijn leven'. Gilson liet haar vriendje Martin in de steek om met de zanger naar de Verenigde Staten te gaan. "Ik ben naar Amerika gegaan en nu ben ik weer hier", zegt de vrouw.

"Het is hartverscheurend, maar Rob en ik hebben dit al eerder meegemaakt", zegt Rachel. "Ik denk dat we nooit zullen trouwen samen. We weten dat we bij elkaar zouden moeten zijn, maar helaas is Rob een superster en dat staat de hele tijd tussen ons. Maar weet je, ook al was hij een schilder uit het Britse plaatsje Stoke, dat zou de situatie niet veranderen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen