Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Clooney heeft afschuwelijk jaar achter de rug

Shownieuws

George Clooney heeft naar eigen zeggen de twaalf afschuwelijkste maanden van zijn leven achter de rug. Zowel zijn hond als zijn zwager zijn overleden.

George Clooney heeft naar eigen zeggen de twaalf afschuwelijkste maanden van zijn leven achter de rug. Zo overleed zijn 46-jarige zwager aan een hartaanval en moest zijn hond het loodje leggen nadat hij gebeten was door een ratelslang.

En alsof dat nog niet genoeg was moest de 44-jarige acteur voor de film 'Syriana' in korte tijd flink aankomen. "En dat was heel deprimerend", vertelt hij aan website contactmusic. "Het ene ellendige moment volgde het andere dit jaar dus op."

Toch waren er ook mooie momenten. De tweede door hem geregisseerde film 'Good night and good luck' beleefde zijn wereldpremière op het filmfestival in Venetië en viel daar twee keer in de prijzen. Ook werd de productie uitgekozen als openingsfilm van het filmfestival in New York. 'Good night and good luck' gaat in maart volgend jaar draaien in de Nederlandse bioscopen. 'Syriana' is vanaf januari te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen