Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tess belooft alles te geven op Junior Eurovisie Songfestival

Shownieuws

De 14-jarige zangeres Tess belooft zaterdag tijdens de derde editie van het Junior Eurovisie Songfestival, alles te geven. "De repetities gingen heel goed."

De 14-jarige zangeres Tess belooft zaterdag tijdens de derde editie van het Junior Eurovisie Songfestival alles te geven. "De repetities gingen heel goed, ook al had ik nog nooit op zo'n groot podium gestaan en was ik daar best van onder de indruk", vertelt ze in een interview op de officiële site van het festival. "Maar ik ben helemaal tevreden met hoe het ging." De laatste twee jaar eindigde Nederland op de elfde plaats.

Tess vertegenwoordigt Nederland zaterdag in het Belgische Hasselt met haar liedje 'Stupid'. Het nummer gaat over gevoelens die Tess zelf goed kent. "Ja, ik zing over mezelf. De gevoelens die ik in mijn liedje beschrijf, ken ik helemaal. Maar het is ook een beetje fictie hoor." Het lied gaat erover hoe moet worden ontdekt wie verliefd is. Het nummers is door Tess geschreven en is geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis.

De zangeres neemt het zaterdag op tegen vijftien andere kandidaten. Van haat en nijd onderling is nauwelijks sprake "Ik ben met de meesten bevriend geraakt", vertelt Tess. "Lindsay uit België is mijn beste vriendin hier."

Het Junior Eurovisie Songfestival is de kindervariant van het Eurovisie Songfestival. Kinderen tussen 8 en de 15 jaar kunnen eraan deelnemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen