Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tanja Jess nieuwe aanwinst Sky Radio

Shownieuws

Tanja Jess is de nieuwe aanwist van Sky Radio. De presentatrice en actrice gaat vanaf 1 december promo's en jingles voor het station inspreken.

Tanja Jess is de nieuwe aanwist van Sky Radio. De presentatrice en actrice gaat vanaf 1 december promo's en jingles voor het station inspreken. Jess wordt daarmee de vrouwelijke stem naast het stemgeluid van Bart van Gogh. Sky Radio is momenteel bezig met de voorbereidingen op de kerstprogrammering.

De 38-jarige Jess verheugt zich op de samenwerking. "Ik was blij verrast toen ze me benaderden mee te werken aan de zendervorming als 'stationvoice'. Volgende week de studio in: leuk!"Ook de stationmanager is enthousiast: "Tanja Jess heeft een prachtige stem die aandacht afdwingt. Ik denk dat ze een zeer waardevolle aanwist is voor Sky Radio."

Op televisie was Jess dit jaar te zien als presentatrice van programma's als 'Paradise hotel' en 'Temptation island'. Ook speelde ze in de film 'Leef!'. "Toen ik op de middelbare school vertelde dat ik naar de toneelschool wilde, lachten ze me uit. Dat zou ik nooit kunnen met mijn schorre stem", vertelt ze. "En kijk nu eens: ik verdien er mijn geld mee en vind het ook nog eens erg leuk om te doen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen