Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elton John trouwt in het klein

Shownieuws

Elton John en David Furnish trouwen op 21 december in het klein. "Tijdens de ceremonie zijn alleen onze ouders en wijzelf aanwezig zijn", zegt hij.

Elton John en zijn partner David Furnish trouwen in het klein. "Tijdens de ceremonie zijn alleen mijn ouders, die van David en wijzelf aanwezig", zegt de zanger in het Britse gaymagazine Attitude. "Het wordt zeer privé." De mannen geven elkaar 21 december het jawoord op een onbekende locatie in Engeland.

De verwachting was dat de extravagante zanger en zijn zestien jaar jongere vriend met veel poespas in het huwelijk zouden treden. De media smulden bij voorbaat van het idee van een groot feest met een scala aan sterren als Liz Hurley en de Beckhams. Maar John peinst er niet over. "Ik wil absoluut geen evenement van mijn huwelijk maken. We houden het klein uit respect voor onze ouders. Zij hebben ons altijd fantastisch gesteund en zijn daarom de enige getuigen", legt hij uit.

Furnish, een van oorsprong Canadese filmmaker, heeft twaalf jaar een relatie met John. Hij verwacht niet dat veel zal veranderen na het huwelijk. "Ik ben altijd al aan Elton gebonden. Maar vanuit sociaal standpunt maakt het veel verschil." Engeland kent formeel geen homohuwelijk. Vanaf volgende maand is het wel mogelijk een partnerschap te registreren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen