Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hoofdrol voor Victoria Koblenko in horrorfilm

Shownieuws

Victoria Koblenko heeft een hoofdrol in de nieuwe horrorfilm 'SL8N8'. De Nederlands-Belgische coproductie wordt geregisseerd door Van Geloven en Visser.

Actrice Victoria Koblenko heeft een hoofdrol in de nieuwe horrorfilm 'SL8N8' (Slachtnacht). De Nederlands-Belgische coproductie wordt geregisseerd door Frank van Geloven en Edwin Visser. Het was enige tijd onduidelijk of Koblenko zou meespelen, omdat de opnamen diverse malen zijn uitgesteld.

Productiebedrijf Lagestee Film bevestigt de rollen van Koblenko, Kurt Rogiers Carolina Dijkhuizen en Inge Schrama. De deelname van Teun Kuilboer is volgens woordvoerder Marijke van der Molen nog onzeker. "Hij heeft inmiddels veel aanbiedingen gekregen, maar ik verwacht dat hij de rol gewoon gaat doen."

'SL8N8' gaat over een jonge paranormaal begaafde studente, Kristel Lodema, die met een groep vrienden 's nachts naar een oude kolenmijn gaat om een geest op te roepen. Onder invloed van alcohol en xtc-pillen besluiten ze de geest van een oude vuurman op te roepen. Het begint als een grap, maar loopt uiteindelijk uit de hand.

De opnamen van de film gaan volgende maand van start. De film wordt deels in Nederland en deels in België opgenomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen