Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie model voor Jimmy Choo

Shownieuws

Nicole Richie wordt het nieuwe model van luxe schoenenmerk Jimmy Choo. Ze is persoonlijk uitgekozen door de directeur van Jimmy Choo, Tamara Mellon.

'The simple life'-ster Nicole Richie wordt het nieuwe model van schoenenmerk Jimmy Choo. Dit meldt de website van het tijdschrift Vogue. Richie is persoonlijk uitgekozen door directeur van het bedrijf Tamara Mellon, omdat ze 'ongelofelijk subtiel gekleed en stijlvol' is. Behalve de 24-jarige Richie staat de Amerikaanse acteur Shawn Hatosy model in de reclamecampagne.

Nicole, de geadopteerde dochter van zanger Lionel Richie, verheugt zich erop model te staan. "Ik ben al een fan van Jimmy Choo sinds ik een klein meisje was, het is een enorme eer voor me. Ik voel me net een prinses."

Richie was te zien in 'The simple life' met Paris Hilton. In de serie trokken de bekendheden naar het platteland van Amerika om daar aan het 'echte' leven te ruiken. Momenteel hebben Richie en Hilton om onbekende reden ruzie. Het is niet bekend of nog een reeks afleveringen van de serie op de buis verschijnt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen