Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gwyneth Paltrow geeft yogales voor goede doel

Shownieuws

Actrice Gwyneth Paltrow gaat een yogales geven. Een koper betaalde woensdag ruim 43,5 duizend euro voor een les van de actrice op een inzamelingsgala.

Actrice Gwyneth Paltrow gaat een yogales geven. Een koper betaalde woensdag op een gala voor het goede doel dertigduizend Engelse pond (ruim 43,5 duizend euro) voor een les van de Amerikaanse. Dit meldt BBC News.

Het geld werd binnengehaald tijdens een gala van het 'Prince's trust', een fonds dat in 1976 werd opgericht door prins Charles. Het fonds geeft geld aan kansarme jongeren om hun dromen te verwezenlijken. Prins Charles was tijdens het gala als gastheer aanwezig.

Behalve de yogales van Paltrow ging een jurk die zangeres Beyoncé droeg tijdens een Oscaruitreiking onder de hamer. Het kledingstuk bracht 25 duizend pond (ruim 36 duizend euro) op. In totaal is een miljoen pond (bijna 1,5 miljoen euro) opgehaald voor het 'Prince's trust'.

Tijdens de avond traden onder anderen Sarah Bennet en Eric Clapton op. Bennet ontving eerder een geldbedrag van het fonds om haar zangtalent verder te ontwikkelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen