Kies je favoriete radiostation

Dossiers

South Park drijft spot met Tom Cruise

Shownieuws

Acteur Tom Cruise is het mikpunt van spot in een aflevering van South Park. In een aflevering worden grappen gemaakt over de seksuele geaardheid van Cruise.

Acteur Tom Cruise is het mikpunt van spot in een aflevering van de Amerikaanse animatieserie South Park. In de aflevering van vorige week werden grappen gemaakt over de seksuele geaardheid van Cruise en zijn sympathie voor de Scientology Church. Dat meldt contactmusic.

Sinds jaren gaan geruchten dat Cruise homoseksueel is. De 43-jarige Hollywood-acteur heeft dit altijd ontkend en spande in het verleden regelmatig rechtszaken aan tegen media die over zijn seksuele geaardheid schreven.

In de aflevering van Southpark weigert Cruise uit te komen voor zijn homoseksualiteit na een ontmoeting met Scientology-oprichter L. Ron Hubbard. De stichter van de leer bekritiseert ook de kwaliteiten van Cruise als acteur.

Vervolgens proberen zijn ex-vrouw Nicole Kidman en acteur John Travolta Cruise te laten erkennen dat hij homoseksueel is. Beiden zijn eveneens aanhangers van de Scientology-leer. "Vind je niet dat dit te lang heeft geduurd?", vraagt een animatie van Kidman. "Het is tijd om uit de kast te komen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen