Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bauer niet met 'De Toppers' in de Arena

Shownieuws

Frans Bauer treedt volgend jaar niet met 'De toppers' op in de Amsterdam Arena. Het bericht kwam naar buiten op de radio bij Edwin Evers door Evert Santegoeds.

Frans Bauer is volgend jaar niet samen met de 'toppers' René Froger, Gerard Joling en Gordon op het podium te bewonderen. Evert Santegoeds, hoofdredacteur van weekblad Privé, zei woensdag in de radioshow van Edwin Evers dat Bauer negen concerten gaat geven met 'De toppers' in de Amsterdam Arena. Het management van Bauer ontkent woensdag dit bericht met kracht.

Het management zegt dat er volgend jaar wel nieuwe concerten gepland staan voor 'De toppers' in de Arena, maar Frans Bauer maakt hier geen deel van uit. "We willen Frans helemaal niet in de Arena. Frans moet dichtbij zijn fans staan en daarvoor is de Arena te groot", legt een woordvoerder van zijn management 'Rocket Productions' uit. Het management denkt dat de link door Santegoeds is gelegd omdat 'Rocket' ook de productie doet voor de concerten van 'De Toppers'.

De afgelopen week waren zowel Bauer als zijn management veelvuldig onderdeel van gesprek. Zo zou Frans een tv-programma krijgen bij Talpa en zou Rocket Productions zelfs verkocht zijn aan het bedrijf van John de Mol. Volgens de woordvoerder allemaal onzin. "Wij zijn erg benieuwd wie de grappenmaker is die al deze zogenaamde nieuwtjes naar buiten brengt. We moeten er erg om lachen."

De actie ‘Slapen bij Bauer’ die Edwin Evers vorige week op Radio 538 startte om bij Frans te gaan logeren krijgt volgens het management een vervolg. Via een SMS-actie op de website van Frans maken al zijn fans kans op een logeerpartijtje bij hem thuis. De netto-opbrengst van de SMS-actie komt volledig ten bate van Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor kinderen met een levensbedreigende ziekte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen