Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stevie Wonder wil meer Grammy Awards

Shownieuws

Stevie Wonder is niet tevreden over het aantal Grammy's dat hij heeft gewonnen. De zanger wil meer. "Ik heb momenteel nog niet genoeg Grammy's ontvangen."

Stevie Wonder is niet tevreden over het aantal Grammy's dat hij heeft gewonnen. De zanger wil meer. "Ik heb momenteel nog niet genoeg Grammy's ontvangen", vertelde Wonder bij de promotie van zijn laatste album 'A time to love' in Tokio." Ik heb een groot aantal van de begeerde muziekprijzen gewonnen, maar ik word nog steeds geplaagd door componist Henry Mancini, bij wie ik nog ver achter lig."

Het laatste album van Wonder is het eerste sinds tien jaar. De plaat komt deze week op nummer vijf binnen in de Amerikaanse hitlijst 'The Billboard 200'. De 55-jarige zanger debuteert met het album voor het eerst in twee decennia in de top 10 van Amerika.

Stevie Wonder is bekend van nummers als 'For once in my life', 'Supersticion' en 'You are the sunshine of my life'. De blinde zanger scoorde in de jaren tachtig zijn grootste hit in Nederland met het nummer 'I just called to say I love you'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen