Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moord in 'Desperate Housewives'

Shownieuws

Eén van de dames uit het televisieprogramma 'Desperate housewives' wordt in de serie vermoord. Dit meldt National Enquirer. Om wie het gaat, is niet bekend.

Eén van de dames uit het televisieprogramma 'Desperate housewives' wordt in de serie vermoord. Dit meldt het Amerikaanse blad National Enquirer. Het is nog niet bekend om wie het gaat. De geruchten gaan dat de 'perfecte huisvrouw' Bree van den Kamp, gespeeld door Marcia Cross, overlijdt. De aflevering wordt in mei uitgezonden in Amerika. Het is nog niet bekend wanneer de uitzending in Nederland te zien is.

De serie vertelt het leven van vijf Amerikaanse vrouwen. Mary Alice Young, gespeeld door Brenda Strong, is een van de bewoonsters van het ogenschijnlijk perfecte Wisteria Lane. Mary voelt zich ongelukkig en besluit op een dag een einde aan haar leven te maken. Door haar ogen ziet de kijker vervolgens het leven van haar familie, vrienden en buren.

De andere huisvrouwen worden gespeeld door Nicollette Sheridan (Edie), Teri Hatcher (Susan), Eva Longoria (Gabrielle) en Felicity Huffman (Lynette).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen