Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maxine bevalt van een dochter

Shownieuws

Maxine is bevallen van een dochter. De zangeres en haar vriend Jeroen hebben haar de naam Nicky gegeven. De zwangerschap is gevolgd door SBS Shownieuws.

Zangeres Maxine is bevallen van een dochter. Zij en haar vriend Jeroen hebben haar de naam Nicky gegeven. "Het is een moeilijke bevalling geweest, maar we hebben een prachtige dochter", zegt Maxine tegen Novum Nieuws.

De zwangerschap van de oud-songfestivaldeelnemer is gevolgd door SBS Shownieuws. In het programma waren de belevenissen van Maxine bij de verloskundige en tijdens de zwangerschapsgymnastiek te volgen.

De 34-jarige zangeres werd bekend dankzij haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in 1996 met Franklin Brown. Met het liedje 'De eerste keer' behaalde het duo een zevende plaats.

Maxine & Franklin Brown treden regelmatig op met The Eurostars. Deze formatie bestaat uit oud-Songfestivaldeelnemers, onder wie Esther Hart, Marlayne en ex-Frizzle Sizzle-lid Mandy Huyds. De groep zingt tijdens optredens de grootste songfestivalnummers aller tijden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen