Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook Keith Robinson tekent voor 'Dreamgirls'

Shownieuws

Keith Robinson maakt de sterrencast van de film 'Dreamgirls' compleet. Ook Danny Glover, Eddie Murphy, Jamie Foxx en Beyoncé Knowles zijn te zien in de film.

Keith Robinson, bekend van zijn rol in 'Fat Albert', maakt de sterrencast van de film 'Dreamgirls' compleet, meldt Hollywood Reporter. Behalve Robinson zijn Danny Glover, Eddie Murphy, Jamie Foxx en Beyoncé Knowles te zien in de film. Deze is losjes gebaseerd op het verhaal van The Supremes.

De film volgt de opkomst van de drie donkere Amerikaanse vrouwen Effie, Deena en Lorrell. Samen vormen ze de 'The Dreamettes' en zingen zij als achtergrondkoor bij zanger James 'Thunder' Early. Al snel streven de dames Early voorbij en worden ze beroemder dan hij.

Robinson vervult de rol van componist en de broer van Effie. Vorige week werd bekend gemaakt dat ook Jennifer Hudson, een voormalige Amerikaanse Idols-deelnemer, een rol gaat spelen in de film. Zij speelt achtergrondzangeres Effie.

Beyoncé is in 'Dreamgirls' achtergrondzangeres Deena. Foxx is de manager van de damesgroep. Murphy speelt James 'Thunder' Early en zijn manager is Glover. De opnamen van de film beginnen in januari.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen