Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny Kraaijkamp in musical 'Wat zien ik?!'

Shownieuws

Johnny Kraaijkamp Jr. speelt de mannelijke hoofdrol in de musical 'Wat zien ik?!'. Ellen Pieters en Mariska van Kolck zijn de andere hoofdrolspelers.

Johnny Kraaijkamp Jr. speelt de mannelijke hoofdrol in de musical 'Wat zien ik?!'. Ellen Pieters en Mariska van Kolck zijn de andere hoofdrolspelers in de musical, die is gebaseerd op boeken van Albert Mol. De productie gaat in oktober in première.

Het verhaal van ''Wat zien ik?!' speelt zich af in de rosse buurt van Amsterdam, aan het eind van de jaren '60. De onmogelijke liefdes van de Amsterdamse hoeren Blonde Greet (Ellen Pieters) en Haar van Boven (Mariska van Kolck) vormen de leidraad van het verhaal. Kraaijkamp speelt een dubbelrol in de productie. Hij speelt behalve de pooier Sjaak de rol van Bert, een burgerlijke sul uit Eindhoven.

Dick Bakker schrijft samen met zijn zoon Tom Bakker de muziek voor het project. Frans Mulder en Allard Blom schrijven de teksten en Paul van Ewijk verzorgt de regie. De productie is in handen van Ruud de Graaf en Hans Cornelissen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen