Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sopranos'-acteur veroordeeld voor mishandeling ex

Shownieuws

'Sopranos'-acteur Vincent Pastore is maandag veroordeeld voor het mishandelen van zijn ex-vriendin. De acteur bekende schuld en kreeg een boete van 160 euro.

'Sopranos'-acteur Vincent Pastore is maandag veroordeeld voor het mishandelen van zijn ex-vriendin. De acteur bekende schuld in de rechtbank van Manhattan en kreeg een boete van 190 dollar (ruim 160 euro). Pastore werd verder veroordeeld tot zeventig uur dienstverlening en hij moet zes maanden regressietherapie volgen.

De 59-jarige acteur werd aangeklaagd, omdat hij zijn ex-vriendin zou hebben aangevallen. Volgens de openbaar aanklagers heeft de acteur de vrouw op haar achterhoofd geslagen en haar aan haar haren meegetrokken. Pastore, die marineveteraan is, zei de zeventig uur dienstverlening te wil volbrengen in een veteranenziekenhuis.

Vincent Pastore speelde in de televisieserie 'The sopranos' de gangster Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero. Zijn personage werd aan het begin van de serie vermoord. Ook speelde Pastore onder meer in 'Revolver', een film van regisseur Guy Ritchie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen