Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Antonio Banderas voelt zich schuldig

Shownieuws

Antonio Banderas is niet te spreken over zijn inzet voor de filmindustrie in zijn geboorteland Spanje. "De afgelopen jaren heb ik me schuldig gevoeld."

Antonio Banderas is niet te spreken over zijn inzet de laatste jaren voor de filmindustrie in zijn geboorteland Spanje. "De afgelopen jaren heb ik me schuldig gevoeld, omdat ik weinig heb gegeven aan de Spaanse filmindustrie", zegt de 45-jarige in Malaga geboren acteur. Dat meldt Hollywood Reporter.

Hollywood-ster Banderas werkt momenteel als regisseur aan de film 'El camino de los Ingleses' ('The road of the English'). "Ik heb zestien jaar in de Verenigde Staten gewerkt en ik vind het spannend om weer terug in Spanje te zijn. Vooral omdat het verhaal is gesitueerd in mijn geboorteplaats en het zich afspeelt in de jaren '70", verklaart hij.

De Spaanse film is gebaseerd op het gelijknamige boek van de schrijver Antonio Soler. 'El camino de los Ingleses' gaat over een groep tieners die op vakantie is in het zuiden van Spanje. De elf weken durende opnamen vinden plaats in de geboorteplaats van Banderas en in de Britse hoofdstad Londen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen