Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Producer Schamus blij verrast met romance op de set

Shownieuws

De romance die opbloeide tussen Heath Ledger en Michelle Williams tijdens de opnamen van 'Brokeback mountain' was voor de producer van de film 'een cadeautje'.

Producer James Schamus is blij verrast door de romance die tijdens de opnamen van 'Brokeback mountain' is opgebloeid tussen Heath Ledger en Michelle Williams. "Het was een groot cadeau twee mensen in ons midden te hebben die verliefd op elkaar worden", vertelt hij in het Amerikaanse tijdschrift Time magazine.

In 'Brokeback mountain' speelt Ledger een ranchmedewerker die een relatie begint met zijn mannelijke collega. De twee getrouwde mannen verbergen de relatie jarenlang voor hun vrouw en familie. De vrouw van de Australische acteur Ledger wordt gespeeld door Michelle Williams.

De 26-jarige Ledger speelde onder meer in '10 things I hate about you', 'The patriot' en 'The brothers Grimm'. De één jaar jongere Williams speelde in de televisieserie 'Dawson's Creek' de rol van Jennifer Lindley. Ledger en Williams werden vorige maand ouders van hun eerste kind, Matilda.

'Brokeback mountain' draait vanaf 15 februari in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen