Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Usher deelt zijn versiertips

Shownieuws

Zanger Usher versiert vrouwen door ze complimenten te geven en ze aan het lachen te houden. Dat zegt de r&b-ster in een interview met Time Magazine.

De Amerikaanse zanger Usher versiert vrouwen door ze complimenten te geven en ze aan het lachen te houden. Dat zegt de r&b-ster in een interview met Time Magazine. Usher probeert verder het andere geslacht aan de haak te slaan door over alles te praten 'waar zij over wil praten'.

Usher zingt graag, maar houdt zich ook bezig met acteren. Zo speelt hij in 'In the mix' de rol van Darrell, een dj die het leven van een meisje redt en als beloning haar persoonlijke lijfwacht wordt. Het is de eerste hoofdrol voor de 27-jarige Amerikaan in een film. In onder meer 'The faculty' en 'She's all that' vertolkte hij bijrollen.

Als zanger scoorde Usher hits met nummers als 'You make me wanna', 'U remind me' en 'Yeah'. Hij won diverse prijzen, waaronder een Grammy Award voor beste mannelijke r&b-zanger. Zijn laatste album 'Confessions' was vorig jaar met negen miljoen verkochte exemplaren het best verkochte album in de Verenigde Staten.

Het is niet bekend wanneer 'In the mix' in de Nederlandse bioscopen is te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen