Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Simpson in therapie

Shownieuws

Zangeres en actrice Jessica Simpson heeft een psycholoog bezocht, omdat ze moeite heeft met de roddels over een mogelijke scheiding met haar man Nick Lachey.

Jessica Simpson heeft een psycholoog bezocht, omdat ze moeite heeft met de roddels over een mogelijke scheiding met haar man Nick Lachey. "Ik respecteer de kennis van een therapeut. Ik was zelf psycholoog geworden als ik geen entertainer was", zegt de 25-jarige zangeres.

Het huwelijk van Jessica en de 32-jarige Nick was dit jaar het middelpunt van de roddelbladen. Het gerucht gaat al een tijdje dat het stel uit elkaar gaat. "Hopelijk zal mijn relatie met Nick ons hele leven voortduren, zoals we elkaar hebben beloofd, in voor- en tegenspoed", vertelt Simpson.

Jessica en haar man 'spelen' sinds 2003 in de realityshow 'Newlyweds: Nick & Jessica', die op MTV wordt uitgezonden. Door de serie is Simpson bekend geworden als iemand met onbedoelde humor, zoals een aflevering waarin ze de tonijn die ze at aanzag voor kip. "Is dit kip wat ik heb, of is het vis?", vroeg de blonde zangeres in de eerste aflevering aan Lachey. "Ik weet dat het tonijn is, maar er staat 'Chicken by the Sea' op..."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen