Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thekla Reuten in 'Highlander-The source'

Shownieuws

Thekla Reuten speelt een rol in de film 'Highlander-The source'. De actrice is te zien naast acteur Paul, die de rol van 'highlander' Duncan MacLeod vervult.

Thekla Reuten speelt een rol in de Amerikaanse film 'Highlander-The source'. De Nederlandse actrice is te zien naast de Britse acteur Adrian Paul, die de rol van 'highlander' Duncan MacLeod vervult. De opnames van de film zijn op 18 oktober begonnen in Litouwen.

De 30-jarige Reuten was eerder te zien in onder meer de films 'De tweeling', 'De trip van Teetje' en 'Iedereen beroemd'. De films 'Twin sister' en 'Everybody's famous', waarin Reuten de hoofdrol speelde, zijn ook op de internationale markt uitgebracht.

De film over MacLeod vertelt het verhaal van de speurtocht van 'de onsterfelijken' naar de Heilige Graal: de bron van onsterfelijkheid. De wereld verkeert in chaos en MacLeod denkt terug aan de gelukkige tijden die hij heeft gekend. Ontevreden over hoe de wereld er nu uitziet, begint hij samen met een groep vrienden een zoektocht naar de bron van hun onsterfelijkheid.

Ook de acteurs Peter Winfield en Jim Byrnes zijn aangetrokken voor het filmproject. Ook zij speelden, net als de Britse acteur Paul, een rol in de televisieserie over de onsterfelijke highlander.

"Deze film te mogen maken is een geweldige mogelijkheid voor een verhalenverteller in dit genre", zegt regisseur Brett Leonard. "Dit is twintig jaar mythologie." Leonard maakte eerder de film 'The lawnmower man'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen