Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook naakt in musical 'Turks fruit'

Shownieuws

De musical 'Turks Fruit', gebaseerd op het boek van Jan Wolkers, maakt evenals de film gebruik van naaktscènes. "Je ziet seks op een theatrale manier."

De musical 'Turks Fruit', gebaseerd op het gelijknamige boek van Jan Wolkers, maakt evenals de film gebruik van naaktscènes. Dat schrijft Antonie Kamerling op zijn website. "De musical is minder expliciet dan de film, maar je ziet wel bloot en ook wel seks, maar verpakt op een theatrale manier", schrijft de acteur. "Dus niet dat we echt liggen te vrijen, maar het moet natuurlijk wel passie en erotiek uitstralen." Kamerling vervult in 'Turks fruit' de hoofdrol van kunstenaar Rick.

Kamerling werd in 1990 bekend door zijn rol als Peter Kelder in de soapserie 'Goede tijden, slechte tijden'. De 39-jarige acteur maakte in 1993 zijn debuut als filmacteur in 'De kleine blonde dood', naar het boek van Boudewijn Büch. Kamerling speelde verder onder meer in films als 'Feestje' (2004), 'Ik ook van jou' (2001) en 'All stars' (1997). Met het nummer 'Toen ik je zag', afkomstig uit de film 'All stars', scoorde hij een nummer één-hit.

De musical 'Turks fruit' gaat op 20 november in première in Tilburg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen