Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jort Kelder wil Vanessa in Playboy

Shownieuws

Quote-hoofdredacteur Jort Kelder spoort Vanessa in een nieuw internetfilmpje aan te poseren voor Playboy. Hans Breukhoven zou het geld kunnen gebruiken.

Quote-hoofdredacteur Jort Kelder spoort Vanessa in een nieuw internetfilmpje aan te poseren voor Playboy. Een blootreportage is volgens Kelder een goede manier om haar man, Hans Breukhoven, de top-driehonderd van de Quote 500 'in te liften'. Vorig jaar stond hij driehonderdste op de lijst van vijfhonderd rijkste Nederlanders.

Volgens Kelder kan Hans Bruekhoven het geld voor een reportage goed gebruiken. "Ja Vanes, je moet toch de Playboy in, of wij dat nu leuk vinden of niet. Die playboymunten zouden namelijk een welkome injectie zijn. Voor Hans is dat meer dan een saldo", luidt de oproep vanuit een gouden geluidswagen, waarmee Kelder naar de Injectables-kliniek van Breukhoven rijdt.

In oktober eiste Estelle Gullit een schadevergoeding van Kelder, omdat ze immateriële schade zou hebben geleden door een filmpje van zijn hand. In een open brief aan Kelder lieten Estelle en Ruud Gullit weten graag te zien dat Kelder een deel van de opbrengst van het tijdschrift zou schenken aan het Sophia Kinderziekenhuis. Ook werd een filmpje gewijd aan de gebroeders Blokker van de gelijknamige winkelketen.

Maandag bracht Connie Breukhoven het sojadrankje Haelan 951 op de markt. Het middel zou werkzaam zijn bij de behandeling van kanker. De Inspectie voor de Gezondheidszorg en de Voedsel en Waren Autoriteit onderzoeken of deze bewering misleidend is.

Dinsdag is Breukhoven te gast in het Talpa-televisieprogramma Barend & Van Dorp. De 'Quote 500' wordt vrijdag gepubliceerd. Het filmpje van Kelder is te zien op de website van het tijdschrift en is gemaakt ter promotie van de lijst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen