Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Love Hewitt is Texaanse prostituee

Shownieuws

Jennifer Love Hewitt gaat een Texaanse huisvrouw spelen, die er een geheim leven als prostituee op na houdt. Love Hewitt produceert de film ook.

Jennifer Love Hewitt is in een nieuwe film een Texaanse huisvrouw, die er een geheim leven als prostituee op na houdt. De productie van de film, die is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, is eveneens in handen van Love Hewitt. Dat meldt Hollywood Reporter.

Het bedrijf van de 26-jarige actrice, LoveSpell Entertainment, heeft de rechten verworven van het artikel 'She had brains, a body, and the ability to make men love her', dat in januari verscheen in het blad Texas Weekly.

Het artikel vertelt het verhaal van een 22-jarige huisvrouw, die een van de populairste prostituees van de stad is. Het dubbelleven van de vrouw komt in de openbaarheid als zij en 68 belangrijke stadsgenoten worden gearresteerd. Het schandaal schokt het stadje. Love Hewitt wil een comedy van het verhaal maken.

Eerder produceerde Love Hewitt films als 'The truth about love' en 'If only'. Als actrice was ze onder meer te zien in de films 'I know what you did last summer' en 'I still know what you did last summer'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen